Menü Bezárás

Egyedi gyászjelentések, értesítők

Központi irodánkban nagy választékban kaphatók gyászjelentések, halotti értesítők, de lehetőség van egyedileg megtervezett és elkészített termékek megrendelésére is. Az elhunyt egyik kedves fotóját eljuttatva hozzánk, kiválasztva az önöknek leginkább tetsző idézetet, szöveget, mi elkészítjük azt a gyászjelentést, ami az elhunyt hozzátartozójukhoz leginkább illik. A temetés után szintén egyedi, személyre szabott köszönőkártyával fejezhetik ki hozzátartozóiknak, ismerőseiknek azt, mennyire jólesett a részvétnyilvánításuk, az önök gyászában való osztozásuk, a temetésen való részvételük.

A szűkebb családtagok, barátok számára szép gesztus lehet, és mindig felidézi az elhunyt alakját, ha egy kis személyre szóló emléket kapnak a temetés után. Lehet ez egy apró kis porcelán nipp, ami mindig a szekrényen állt, vagy egy könyv, amit ő olyan sokszor olvasott, lehet egy horgolt kis terítő, amit saját kezével készített, de akár egy régi pipa is, aminek az illatára még sokáig emlékezni lehet…

Ezek az apróságok ízlésesen becsomagolva, személyre szóló idézettel és az elhunyt fotójával ellátott kis kártyával együtt megható és jóleső figyelmességként okozhatnak egy kis vigaszt a gyászolók számára.